Ofis Çalışanlarına Özel 5 Kurumsal Hediye Önerisi | Outliers Notebook – Outliers Notebook TR
300 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!
300 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!

Ofis Çalışanlarına Özel 5 Kurumsal Hediye Önerisi

tarafından tarihinde yayınlandı.

Hediye almak çoğu zaman alan kişi için stresli bir sürece dönüşebiliyor. Özellikle hediye aldığınız kişi çok da yakından tanımadığınız bir ofis arkadaşınız ise bu durum iyiden iyiye stresli hale gelebilir. Sizi bu gibi durumlardan kurtarmak için ofis arkadaşınıza alabileceğiniz en iyi 5 kurumsal hediyeyi derledik.

 1-Kurumsal Ajanda & Akıllı Defter

Hediye olarak ajanda satın almak ilk bakışta kulağa çok yaratıcı bi fikirmiş gibi gelmese de; aslında gün içinde en çok kullanılan ve belki de bilgisayardan sonra en çok işe yarayan araç nedir diye düşündüğünüz zaman aslında hiç de fena bir fikir olmadığını farkedeceksiniz. Ofis arkadaşınıza veya sevdiklerinize özel bir ajanda hediye edebilirsiniz. Oldukça şık tasarıma sahip, üzerinde şirketinizin logosu bulunan kurumsal ajandaları ise kurumsal toplu satın alımlar için uygun fiyatlara temin etmeniz mümkün. Eğer bireysel bir hediye yerine, tüm çalışanlarınıza hediye etmek için inovatif ve farklı bir defter / ajanda arayışınız varsa bu seçenek tam da size göre olabilir. Burada seçenekleri değerlendirirken tasarımı ve kullanım kolaylığı anlamında size avantaj sağlayacak bir kurumsal ajanda seçmenizi tavsiye ederiz. Eğer yıllarca yeniden kullanılabilen, çevre dostu, inovatif ve şık tasarımlı bir kurumsal ajanda arıyorsanız, Outliers Notebook’un ajandalarına bir göz atabilirsiniz. 

Kurumsal Ajanda

2- Özel Kalemler

Kabul edelim şimdiye kadar hepimiz en az bir kez kalem hediye etmişizdir. İlkokul öğretmenimize veya babalar gününde babamıza. Konu ofis arkadaşlarımız veya çalışanlarımız olduğunda da kalem hediye arayışımızda imdadımıza yetişebilir. Kurumsal satın alımlar için üzerinde şirket logonuzun olduğu bir dolma kalemden tutun da, silinebilir özel mürekkepli yenilikçi bir Outliers Kaleme kadar sayısız seçeneği değerlendirebilirsiniz. Eğer yukarıdaki tavsiyemize uyup kurumsal bir ajanda satın aldıysanız, yanına bir de kalem eklemenize gerek bile kalmayacak. Her Outliers Notebook’un yanında bir adet Outliers Kalem de bizlerin hediyesi!

Outliers Kalem

 3- Masa Düzenleyici

Günümüz ofislerinde malum herkesin çalışma alanları oldukça kısıtlı. Bu alanı münkün olan en verimli biçimde değerlendirmek ve aynı zamanda da estetik hale getirmek için masa üstü düzenleyicilerinden yararlanmamak elde değil. Ofis arkadaşınızın hoşuna gidebilecek hediyeleri değerlendirirken masa üstü düzenleyicilere de bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Dosyaları, kalem ve diğer eşyalarını tek bir yerde ve düzenli bir biçimde saklayabileceği bu organizatörler çalışırken odağınızı ve verimliliğinizi arttıracaktır. Princeton Neuroscience Institute tarafından yapılan bir araştırmaya göre, masanız veya etrafınızda ne kadar dağınık eşya görürseniz, dikkatiniz o oranda dağılmaya meyilli olacaktır. IKEA’daki masa düzenleyiciler ve çalışma masası aksesuarları bizlerin favorisi!

Masa düzenleyici

4- Kalemlik & Kartvizitlik

Çalışma arkadaşlarınızın masasını süsleyecek yüzlerce değişik çeşit ve modelde kalemlik ve kartvizitlikten ona en uygun olanı seçip hediye edebilirsiniz. Hem masasını biraz olsun düzenli tutmasına yardımcı olacak, hem hayatını kolaylaştıracak hem de çalışma motivasyonunu artıracak bir hediye olabilir. Kartvizitlerini ve kalemlerini birbiri ile uyumlu iki kutuda saklamayı kim istemez? Kişiye özel tasarımlarla istediğiniz renk-desen ve boyutta hazırlatabileceğiniz kalemlik ve kartvizitliklere de mutlaka göz atmanızı öneririz. Ayrıca sürekli kartvizitleri kaybedenler için Outliers mobil uygulaması kartvizit saklama bölümü ile yine yenilikçi bir çözüm sunuyor. Kartvizitlerinizi Outliers Uygulaması ile telefonunuza aktarıp, her zaman erişebilir, saklayabilir ve paylaşabilirsiniz.

Kalemlik

 5- Laptop Soğutucu

Sizin de aşina olduğunuz bilek ve boyun ağrılarına, göz hizasına gelemeyen laptop ekranlarına, ısınıp kapanan bilgisayarlara çözüm üreten bu muhteşem icattan bir tane kendinize, bir tane de ofis arkadaşınıza hemen almalısınız. Gün içinde boynunuzu bir aşağı bir yukarı hareket etme zahmetinden sizi kurtaran, dizüstü bilgisayarınızı masaüstünde kullanırken size muhteşem bir kullanıcı deneyimi sunan ve oldukça hesaplı bu ürünleri şimdiye kadar keşfetmemiş bir ofis arkadaşınız varsa, muhteşem bir hediye fikri daha edindiniz demektir. İstediğiniz renk-model ve özellikte, ister fanlı ister fansız, ister ayak boyu ayarlanabilenlerden isterseniz de sabitlerden birini seçin, paketleyin gitsin!

Yukarıda sizin için derlediğimiz kurumsal hediye önerilerimizi beğendiyseniz, ve eğer içlerinden kendiniz veya arkadaşınız için Outliers  Notebook almaya karar verdiyseniz sizi şuraya, şirketiniz için Outliers almaya karar verdiyseniz de hemen buraya alalım.

← Eski Yazılar Yeni Yazılar →



Yorum Bırakın

Yorumlar yayınlanmadan önce uygunluk açısından kontrol edilmektedir