Çalışanlarınıza Neden Outliers Notebook Hediye Etmelisiniz? – Outliers Notebook TR
300 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!
300 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!

Çalışanlarınıza Neden Outliers Notebook Hediye Etmelisiniz?

tarafından tarihinde yayınlandı.

İşverenler, ekip çalışmasını teşvik etmek için yeni ve etkili yollar uyguluyor. Outliers Notebook, çalışanlarınızı motive etmek ve onlara organize olma fırsatı vermek için mükemmel bir yöntem.

 

Bazen ihtiyacınız olan her şeyi paylaşılan bir e-postada açıklayamazsınız; işinizi ve düşünce sürecinizi göstermeniz gerekir. İşlerinizin yoğunluğu arasında çalışırken eliniz kaleme ve kağıda gidebilir. Outliers Notebook ile tamamen entegre çalışan Outliers App bu uzaktan çalıştığımız günlerde bile aldığınız notları ve önemli noktaları çalışanlarınızla paylaşmayı çok kolay hale getiriyor. Takım arkadaşlarınızı fiziksel olarak bir araya getirip onlara fikirlerinizi tahtaya çizerek anlatmak yerine bu alışkanlığınızı daha iyi ve kolay bir alternatifle değiştirin. Outliers Notebook, yazmak, düzeltmeler yapmak ve çalışanları dahil etmek için harika bir yoldur. Yeni Outliers App ile gelen takım defteri ve dosyası oluşturma özellikleri ile  tarattığınız, el yazısı tanıma hizmeti ile dijital metne çevirip Outliers Cloud’da sakladığınız notlarınıza takım arkadaşlarınızı ekleyin ve eş zamanlı olarak notlarınızı editleyin! 

 

Çalışanlarınıza onları takdir ettiğinizi gösterin!

İyi bir lider olmak, sadece iyi yapılmış bir iş için sözlü olarak minnettarlığınızı ifade etmek değil, aynı zamanda organize olmak için doğru araçları vermek anlamına da gelir. Ekibinize yaratıcılık ve üretkenlik konusunda yardımcı olabilecek bir araca ne dersiniz? Logonuzu içeren sade bir not defteri yerine, bir sonraki şirket hediyenizi bir Outliers Notebook yapmayı düşünün! Şirket logonuzu, çalışanınızın adını da üzerine ekleterek onlara geliştirilmiş not alma deneyimini hediye edin. Outliers Notebook’u sıradan bir ajandadan ayıran birçok özelliği mevcut, üstelik çalışanlarınızı mutlu ederken doğaya da bir iyililk yapmış olmanın sevinci içinde olacaksınız. Silinebilir defterimiz sayesinde şirketçe sürdürülebilirliğe katkıda bulunabilirsiniz.

 

Çalışanlarınıza Outliers Notebook Hediye etmenizin avantajları;

  • Ekip işbirliğini artırır, çalışanlarınız notları Outliers App üzerinden tarayıp birbirlerine kolayca gönderebilirler. 
  • Outliers Notebook, tekrar kullanılabilirlik ve Outliers App sayesinde çalışanlarınızın hayatını kolaylaştırır.
  • Kağıt israfını azaltır ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunur.
  • Çalışanlarınıza önemli olduklarını hissettirir.
  • Bonus: herkes arkadaşına iş vereninden bahseder, sizden “bize silinebilir ve dijitalleştirilebilen bir defter hediye etti” şeklinde bahsedilmesini istemez misiniz?

Bizce çok havalı! 

Kurumsal hediyeler ve markalı defterler hakkında daha fazla bilgi için tıklayın!

← Eski Yazılar Yeni Yazılar →



Yorum Bırakın

Yorumlar yayınlanmadan önce uygunluk açısından kontrol edilmektedir