Meclis Defteri: Casus Ajanda mıyız? | Outliers Notebook – Outliers Notebook TR
300 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!
300 TL VE ÜZERİ KARGO BEDAVA!

Meclis Defteri, Casus Defter, 007 Ajanda... Hakkımızda doğru bilinen yanlışlar

tarafından tarihinde yayınlandı.

Geçtiğimiz haftalarda mutlaka farketmişsinizdir, Sayın Meclis Başkanı Mustafa Şentop, vekillerimize Outliers Notebook defterler hediye etti. Yeniyıl için hazırldığımız bu hediyeleri umarız tüm vekillerimiz keyifle kullanırlar. 

Outliers Notebook defterler, sadece sayın vekillerimizin değil, hepimizin kullanması gereken sürdürülebilirliğe ve çevreye katkıda bulunan oldukça yenilikçi bir ürün. Defter bizim diye söylemiyoruz, eğer defterimizin kullanımı yaygınlaşırsa sizin de defter masrafınız azalır, daha az ağaç kesilir çevreye katkıda bulunmakla kalmaz, cebinizi de düşünmüş olursunuz diye diyoruz.

Sayın Meclis Başkanı Mustafa Şentop’un tüm vekillere Outliers Notebook Kırmızı defter hediye etmesinin ardından, bazın defterimizin sürdürülebilirlik özelliklerinden çok etkilendi ve hakkımızda birden fazla haber yapıldı, bu sırada basında konu ile ilgili bizim de okurken çok eğlendiğimiz bir takım yanlış haberler de çıktı elbette, biz de bu haberlerin doğrularını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Casus Ajandası mıyız?

Sizlerin de bildiği gibi, Outliers Notebook defterlerimiz özel kağıdı ve kalemi sayesinde ısı ile karşı karşıya geldiğinde silinebilir özellikte. Ancak bu özelliğin sebebi ajandamızın “casusluk” amacı ile kullanılması değil ☺ Tek amacımız gezegenimizin sürdürülebilirliğine katkıda bulunacak bir defter üretmekti, defteri yaparken casus filmlerinden esinlenmek aklımıza gelmemişti. Ama güzel fikirmiş! 

“akıllı uygulamalar içeren” bir ajanda mıyız?

Evet, akıllı bir ajandayız. Defterlerimizin sağ alt köşelerinde bulunan karekod’ları Outliers App ile birlikte kullandığınızda defterinizi dijital ortama aktarabilmenizi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Eğer isterseniz, defterinizdeki sayfaları cloud servisinize de aktarabilrsiniz, ancak eğer istemezseniz böyle bir zorunluluğunuz yok. Biz outliers notebook olarak sizin datalarınıza erişemiyoruz, erişmek istemiyoruz ☺

Datalarınız ve notlarınız bizimle güvende. App’imiz de yakın zamanda yenilenecek; ajandamızı daha da “akıllı uygulamalar içeren” bir hale getirmek için uğraşıyoruz ☺

İçeriğini yok etme özelliği var mı?

Yani bu cümle ilk okuduğumuzda bize biraz iddialı geldi ☺ İçeriğini yok etme özelliği deyince insanın aklına filmlerde kendini okunduktan sonra imha eden notlar geliyor. Hayır, ajandamızın kendi içeriğini yok etme özelliği yok. Silinebilme özelliği var. Lütfen bu konuda netleşelim ☺ 

Burada ufak bir parantez açmak istiyoruz; defterimizdeki yazılar ısı yardımı ile silinebiliyor, dolayısı ile yazıları silmek adına kullanılabilecek birden fazla ısı kaynağı geliyor insanın  aklına. Bunu anlıyoruz.

Sizden tek ricamiz lütfen çakmak, ütü gibi kağıdı tutuşturma ve yangına sebep olma ihtimali çok yüksek olan tehlikeli ısı kaynakları ile defterinizdeki yazıları silmeye çalışmayın. Saç kurutma makineniz veya mikrodolga fırınınız yok ise, yollayın biz silip size geri yollayalım :)

Mikrodalgada 80 saniyede silindiği doğru mu?

EVET! İşte bu doğru. ¾’ü su ile dolu bir kupa ve mikrodalgada fırın yardımı ile 80 saniyede defterinizin tamamını silebilir, ilk günkü gibi tertemiz sayfaları olan bir Outliers Notebook’a kavuşabilirsiniz.

Çevre dostu bir ajanda mıyız?

Evet! Bu da doğru. Defalarda silinip yeniden kullanılabilen bir defter üretmemizin sebebi başta da belirttiğimiz gibi aslında tam olarak buydu; çevre dostu olmak, çevreyle dost olmak. Çünkü biz Outliers Notebook olarak çok iyi biliyoruz ki, Dünya’mız iklim değişikliği ile mücadele ediyor ve bu konuda hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. 

 

← Eski Yazılar Yeni Yazılar →



Yorum Bırakın

Yorumlar yayınlanmadan önce uygunluk açısından kontrol edilmektedir